Hvad kan vi tilbyde

Vi er begge to godkendt af kommunen til at passe 5 børn hver i vores eget hjem. Vi modtager et anmeldt og et uanmeldt besøg af kommunens pædagogiske konsulent årligt.  

Da vi valgte at gå privat, var det med fokus på at kunne give de børn som går hos Boblerne det allerbedste. Når vi mener det allerbedste, så er det tid, nærvær, oplevelser mm.
Desværre, som det er i dagens Danmark, er der mange børn som har meget lange dage i pasning, og efter sådan en dag i dagpleje, venter der en eftermiddag med leg, aftensmad og bad mm. hjemme.
Dette betyder også mindre tid sammen med mor og far. Selvfølgelig er man sammen med sit barn når man bader dem, laver aftensmad eller spiser, men det er bare ikke altid barnet ser det sådan. Barnet mærker rigtigt, mor og far ser dem, når man er helt igennem 1:1. F.eks når man sidder stille og leger den leg som barnet har valgt. Det er her, der bliver fyldt på batterierne, så man nemmere kan undvære mor og far næste dag når de skal på arbejde.

Den dagpleje, vi som Boblerne ønsker at være, er et sted for børn, hvor der er plads til nærvær, tid, oplevelse og hvor børnene har overskud til at modtage leg og læring. Dette opnår vi bedst hvis barnet hjemmefra er godt fyldt på, på mor og far kontoen.
Vi tilbyder derfor en åbningsuge på 46 timer, men heraf kan der max. benyttes 40 timers pasning pr. uge pr. barn.

Hos Boblerne spiser vi varmt mad til frokost, min. 3 dage om ugen.

Vi er selvstændig erhvervsdrivende og får vores løn af forældrene. I modtager tilskud til pasning fra kommunen, ligesom forældre, der har valgt kommunal pasning. Sammen gennemgår vi en kontrakt og i får tilsendt en vejledning til ansøgning om tilskud.
Der er to måneders opsigelsesvarsel til udgangen af sidst løbende måned. Opsigelsen skal ske senest sidste hverdag i måneden. Dette gælder for begge parter.

Som privat pasningsordning skal vi selv markedsføre vores virksomhed og selv skaffe børn. Forældrene bestemmer selv, om det er os, der skal passe barnet eller ej. Vi lægger stor vægt på, at kemien passer mellem os. Vi vil, som privat pasningsordning, altid yde vores bedste, da vi elsker vores job og er afhængig af vores ry og anbefalinger. 

Den daglige snak om barnets trivsel er meget vigtig for os. Vi er interesseret i at høre om hvordan barnet har haft det hjemme inden det kom til os og når I henter barnet, fortæller vi om, hvordan dagen er gået. 

Hvis forældrene ønsker det, kan vi også henvise til tale-/ motorikkonsulenter, ergoterapeut og psykolog. 

 

 

Boblerne privat pasningsordning i Fensmark, Holmegaard

Boblerne privat pasningsordning i Fensmark, Holmegaard

Del siden